6 Şubat 2013 Çarşamba

Hayatın İçinden

Birçok okuyucumuz şuanda bu başlığın ne anlama geldiğini düşünüyor olabilirler.. Neden Biz ? yazımda olduğu gibi blog sayfamda sadece internetten para kazanmak ile ilgili makaleleri yazmakla kalmıycam.Çünkü hayatı yeterince tanımayan, herşeyi toz pembe gören insanlar hangi işe girerlerse girsinler sonuç hep hüsrana uğrar.. Burada sizinle elimden gelebildiğince iş hayatını, stratejileri, deneyimlerimi, hangi sistemde nasıl bir yöntem uygulanması gerektiğini ve özellikle de sosyal çevremizde, hayatın içinde nerede durmamız gerektiğini anlatıcam.


Öncelikle kendimize sormamız gereken bazı soruların olduğunu düşünüyorum.

Neredeyim? Kendim için ne yapıyorum? Hayattan beklentilerim neler?

Bu soruların cevapları oldukça basit değil mi? Aslında değil.. Kendimize verdiğimiz cevaplar hep olmak istediğimiz ama olamadığımız kişiliklerdir. Yada 'Neredeyim?' sorusuna konfeksiyonda tezgahtar demek yerine iç sesimizi bastırıp, uzun uzadıya dükkanın ismini verip, sonuna süslü laflar ekleyip sunuyorsak, hayatımızda ciddi anlamda sıkıntı var demektir... Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem. Tezgahtarlığı küçümsemek yada basit bir iş olarak göstermek gibi bir niyetim asla olamaz.Sadece farkına varmanız gereken tek şey yaptığınız işte ne kadar mutlu olduğunuzdur..

Eğer mutsuzsak ve bu gidişata bir dur demek istiyorsak öncelikle hayatımızla ilgili bazı kararları almamız gerekiyor.Neyi nasıl yapacağınıza karar verirseniz devamında başarı kolaylıkla gelir zaten. Yeter ki sağlıklı ve mutlu bireyler olarak sağlıklı kararlar alalım ve kararlarımızın arkasında duralım.. ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder